DRESSYR

Har precis skrittat av Luna i skogen i en halvtimma. Idag har vi trimmat på banan barbacka, gick så himla bra. Mycket volter, serpentiner och övergångar gjorde att hon gick i en stadig, reglerbar form hela passet med bra framåtbjudning! :)

Nu ska jag spola av henne, pyssla om och ge henne tusen pussar på mulen. Ikväll ska jag bara vara hemma, plugga och njuta av den första lediga kvällen på hur länge som helst.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför rider ni med ett pessoa på henne?
Ni skrev att hon va lätt och rida! och liksom hur länge har ni ridit henne? 2 veckor? Ni kan inte veta hur hon ska ridas eller vilket bett hon ska ha efter så kort tid. Man rider inte unghästar på sånna bett!

Svar: Vi har inte valt vilka bett hon rids på alls faktiskt! Utan det är Lunas ägare och hon har kunskapen som krävs att bedöma det. Vi rider henne på ett pessoa och vanligt tredelat och varierar mellan dem. Vi har ridit henne i ungefär en månad.
Sedan undrar vi en grej till dig. Vem är du som kan avgöra vad Luna ska ridas på eller vad som är bra för henne? Du har sett 10% av henne, endast foton och filmer. Vi rider henne fem gånger i veckan och har hjälp av professionella tränare och hästmänniskor. Men tack för din omtanke! Kram
inpinkdocs.blogg.se

2013-09-07 @ 15:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0