LUNA - UPPDATERING

 
Oj det var ett tag sedan hörni!! Veckan som gått har varit fullspäckad. Skolan har kickat igång på riktigt och jag har haft Luna måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Riktigt, riktigt bra dagar som gått superbra allihop. I måndags red jag ett varv runt dammen bara, tisdags var det första gången Luna hoppades seriöst. Hon skötte sig så fint, och jag hoppade en liten bana på onsdagen också. Gick lika bra det med. I torsdags red jag med mamma gåendes bredvid till stockarna. Mest skritt och lite jobb på banan med stockarna, och sedan hoppade vi en liten bana över stockarna.
 
Om dressyrkarriären inte går bra för Luna kommer vi har hoppningen att luta oss mot - vad den hästen hoppar. Luftigt utan att det blir stort, över hindret utan att hon överhoppar och så, så trevlig både mellan och över hindrena. Hon kommer bli så otroligt fin i framtiden, med rätt utbildning och mycket varierande arbete. Vill aldrig släppa ifrån mig henne, sån pärla. Tycker om henne otroligt mycket. 
 
Nästa vecka har jag henne två dagar som det ser ut nu eftersom jag hade en extra dag förra. Det blir en uteritt ena dagen och arbete i ridhuset nästa. Nu har jag ridit ut i två veckor förutom hoppträningen så nu börjar jag variera med både jobb på bana och i skogen igen. Vill inte tråka ut henne - det måste vara positivt hela tiden. Har också börjat jobba henne från marken. Just nu är det att hon ska lyssna på mig och inte behöva stå fastbunden när jag ryktar till exempel. Det har gått bra, jobbar långsamt. Ingen stress! Är sjuuukt motiverad inför att jobba med Luna och utbilda henne tillsammans med Louice - den bästa vännen jag har och den bästa hästen jag vet. Kan det bli bättre? Nix.
 

Kommentarer
Postat av: Linda

mysiga bilder

Svar: Tack så mycket! :) Kram
inpinkdocs.blogg.se

2013-08-31 @ 20:17:40
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Ellinor

SV: hahaha aaw tack snälla du!
Han är riktigt fin han <3

Svar: Japp! :) Kram
inpinkdocs.blogg.se

2013-08-31 @ 22:24:56
URL: http://ellinorsollander.blogg.se/
Postat av: Ida

sv: tack! Ja eller hur! Även om det ser bättre ut med resultatet i första så var känslan i andra mycket bättre och det är ju den som räknas! :D

Svar: Ja precis! :) Kram
inpinkdocs.blogg.se

2013-08-31 @ 23:09:23
URL: http://gartunarider.blogg.se
Postat av: ViktoriaCaroline

Super fin bild :)

Svar: Tack så mycket! :) Kram
inpinkdocs.blogg.se

2013-09-01 @ 11:47:31
URL: http://viktoriacarolines.blogg.se
Postat av: Julia Svensson

sv: Åh gud, det låter supergott! Det kanske man borde testa. Har du testat?♡

Svar: Ja det tror jag att det är! :) nix. Kram
inpinkdocs.blogg.se

2013-09-01 @ 11:51:30
URL: http://juliiasvensson.blogg.se/
Postat av: Pauline

Älskar namnet luna! :)

Svar: Vi med haha, tack!! :) Kram
inpinkdocs.blogg.se

2013-09-01 @ 16:15:20
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0